2012-08-05

Händelserika dygn del 3

Väl hemkomna från Borås och sjukhuset skyndade jag mig att byta om och åka på bröllop. Jag var väl inte riktigt på humör för det, ville nog helst dra nåt gammalt över mig och bryta ihop en stund, men samtidigt är det ju inte var dag som min "lilla" brorsdotter gifter sig. Så jag åkte dit och kom lagom till slutet av vigseln. Viktoria och Niklas vigdes vid min brors herrgård, en vacker plats för bröllop.


Nygifta! Så fina!


Några av bröllopsgästerna!


Mellan vigseln och festen spelade vi lite krocket. Samorn spelade för första gången (sa han, jag tror han är proffs egentligen) och ledde stort men kom till slut på en hedrande andraplats.


Sen blev det bröllopsfest med fina tal och mycket god mat! När brudparet hade dansat valde jag dock att gå hem, då var jag trött.


Lilla Viktoria! Nu är hon gift och tvåbarnsmor. Jag minns henne och Martina som barn, två fnittrande tjejer, ibland i likadana, prickiga klänningar som jag hade sytt. Tjejdag med bio och isbitsjakt på restaurangen, när de lärde gästande tyskar att sjunga kristna, svenska barnsånger, när vi rodde till Silverhamn och tältade, kuddkrig i min lägenhet med mycket mera. Det var ett tag sen nu, men jag kan inte riktigt fatta att Viktoria blivit vuxen ;)

Stort grattis, jag önskar er allt gott Viktoria och Niklas!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar